Financieren

Ondernemen betekent je vleugels uitslaan. Daarvoor heb je innovatiekracht, doorzettingsvermogen, inzicht en durf nodig. Maar ondernemen is ook altijd een kwestie van geld, van investeren. Naast de traditionele financiers zijn er de laatste jaren allerlei nieuwe financieringsvormen ontstaan. Hoe vind je als ondernemer je weg in dat nieuwe financierslandschap en zorg je ervoor dat je het kapitaal beschikbaar komt. Crowd Capital Brabant kan je daarbij helpen. Hoe het werkt?

 

Financiering gezocht?

Wij maken gebruik van het Golden Egg platform om bedrijfsproposities uit te werken. Wil je weten hoe dit platform eruit ziet? Meld je aan en neem een kijkje.

Hoe het werkt:

Businessplan opbouwen

Een goede bedrijfspropositie is een voorwaarde voor succesvolle financiering! Op ons online platform Golden Egg bouwen we samen aan een goed businessplan. Uiteraard maken we daarbij gebruik van bestaande plannen en betrekken we daar desgewenst andere mensen in ons netwerk bij. Het slotstuk van het businessplan is een ijzersterke pitch, die als basis zal dienen richting investeerders en andere financiers.

Opstellen financieringsmix en financiële analyse

Als je tevreden bent over het businessplan op ons platform, dan zullen wij de plannen beoordelen, de financieringsbehoefte vaststellen en een passende financieringsmix voorstellen. Hierbij kijken we niet alleen naar de korte- maar ook naar de lange termijn. Deze analyse is de basis voor een kansrijke bemiddeling naar financiering. Het plan is ‘investor ready’.

Bemiddeling naar financieringsoplossingen

 De bemiddeling naar financiering op maat is de kern-activiteit van Crowd Capital Brabant. Wij hebben contacten met een groot aantal financiers en investeerders, zowel traditionele partijen als de zogenaamde alternatieve financiersbronnen. Wij bouwen continu aan onze community van informal investors, met name uit de regio. Wij leggen niet alleen contacten, maar zorgen ook dat de deal tot stand komt. Ons werk is pas af als de financiering rond is!

Wat kost het:

In de bemiddelingsfase werken wij op basis van een succesfee of uurtarief, nader te bepalen in onderling overleg.
Voor meer informatie  klik hieronder.