Investeren

Investeren in kansrijke MKB-ondernemingen loont. Crowd Capital Brabant bied je de mogelijkheid om op basis van een investeringsprofiel een match te maken met een interessante en passende MKB-onderneming.

 

Bij Crowd Capital Brabant kun je rekenen op goed gescreende en geanalyseerde investeringsdoelen, kwalitatief rendement en een goede match tussen investeerder en onderneming. Ook kun je optreden als coach of expert. Op die manier raak je optimaal betrokken bij je investeringsdoel. Je maakt bovendien deel uit van ons netwerk van enthousiaste lokale partners, investeerders en ondernemers.

 

Crowd Capital Brabant besteedt uiterste zorg aan de informatie die beschikbaar wordt gesteld over de onderneming ten aanzien van het ondernemingsplan, de kredietwaardigheid, de risicoclassificatie en andere gegevens die van belang kunnen zijn voor het beoordelen of een investering verantwoord is.

 

Bij de afwikkeling van de financiering richten we ons op een vlotte doorloop, zonder ‘losse eindjes’. Alles moet rond zijn: de totale financiering is gecommitteerd en iedereen is geïnformeerd.

Investeren?

Je bent als investeerder op zoek naar interessante proposities die passen binnen je profiel. Op ons platform kun je een eigen profiel aanmaken en krijg je een overzicht krijgt van alle proposities in onze portefeuille. Meld je aan en neem een kijkje.