Netwerk van investeerders

Uniek aan ons platform is dat je als investeerder op kunt treden als coach of expert. Op die manier raak je vroegtijdig betrokken bij het bedrijf dat aan jouw investeringscriteria voldoet. Die criteria kun je op je eigen investeringsprofiel invullen, aanvullen en wijzigen. Vanuit jouw expertise kun je gevraagd en ongevraagd feedback geven op de bedrijfspropositie of tips geven. Daarmee help je de ondernemer met groei ambities, ook als je besluit af te zien van financiering of participatie. 

Je maakt bovendien deel uit van ons netwerk van enthousiaste lokale partners, investeerders en ondernemers en help je mee met het uitbouwen van een regionaal netwerk van ondernemers dat het leuk vind om andere ondernemers vooruit te helpen.

 

Broedplaats voor ondernemers

Ook nadat de bedrijfsfinanciering rond is, blijft je bedrijfsmodel zich ontwikkelen of doen zich nieuwe kansen voor. Je kunt de community of het netwerk van ondernemers met ambities gebruiken door een challenge te plaatsen waarmee je je plan toetst of zoekt naar de juiste partners. Dat is de kracht van een lokaal netwerk waarin ondernemers het leuk vinden om elkaar vooruit te helpen met hun kennis, netwerk en/of kapitaal.

Blijf daarom actief betrokken in ons netwerk (jaarlijkse contributie: €250, excl. btw). Samen met andere ondernemers en investeerders kom je tot nieuwe inzichten en leg je verbindingen met nieuwe contacten. Doordat je elkaar kent en vertrouwt, wordt het steeds eenvoudiger om nieuwe ambities waar te maken. Samen, met de partners van Crowd Capital Brabant, sta je namelijk sterker.

Crowd Capital Brabant werkt op basis van succesfee tijdens de bemiddelingsfase. Voor meer informatie betreffende onze dienstverlening of tarieven: